آموزش تهیه تاکو مرغ و قارچ مکزیکی خوشمزه و فوری

لایلاک

⭐کاربر برتر⭐
عضویت
Oct 24, 2023
جنسیت
خانم
تاکو مرغ یکی از ساده‌ترین، خوش‌مزه‌ترین و صد البته محبوب‌ترین غذاها در جهان است. تاکو در لاتین به‌معنای لقمه است و همین تعریف به شما می‌گوید که با یک غذای لقمه‌ای و سبک طرف هستید. تاکو با دست خورده می شود و در زمان ها قدیم اهالی و مردم های مکزیک تاکو را در کنار دریاچه با ماهی های ریز دریاچه تهیه می کردند و می خوردند.

مواد لازم برای تهیه تاکوی مرغ و قارچ:​

سینه مرغ ۲ عدد
فلفل دلمه قرمز ۱/۲عدد
فلفل دلمه زرد ۱/۲ عدد
قارچ ۵ عدد
پیاز بنفش ۱ عدد
سیر ۲ حبه
خامه ۱۰۰ میلی لیتر
فلفل کاپی قرمز ۱عدد
نان لواش ۵ عدد
پنیر چدار ۱۰۰ گرم
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، ادویه کاری به میزان لازم


مراحل تهیه تاکوی مرغ و قارچ:

مرحله اول:آماده سازی مواد:
ابتدا سینه مرغ را بشورید و آن ها را روی تخته برش نگینی خرد کنید و کنار بگذارید. فلفل دلمه ها را بشورید و روی تخته برش نگینی خرد کنید و کنار بگذارید. سیر ها را بشورید و آن ها را پوره کنید. پیاز را بشورید و آن را هم روی تخته برش نگینی خرد کنید. فلفل کاپی قرمز را بشورید و کنار بگذارید. قارچ ها را بشورید و پوست روی آن را بگیرید و نگینی خرد کنید. سپس داخل قابلمه ای با مقدار خیلی کم آب بپزید. در هنگام پخت می توانید ۱ قاشق چای خوری آبلیمو اضافه کنید تا قارچ ها سیاه نشوند.


مرحله دوم:تفت مواد​

در تابه مناسب مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود. سپس مرغ های نگینی خرد شده را داخل تابه تفت دهید تا رنگ آن ها عوض شود. بعد از این که همه طرف مرغ ها طلایی شد پیاز نگینی خرد شده را به همراه سیر پوره شده به مواد اضافه کنید تا سبک و طلایی شود. در این زمان ادویه ها را که شامل نمک، فلفل سیاه و زردچوبه هست را اضافه کنید و هم بزنید و سپس مقداری ادویه کاری اضافه کنید. در این مرحله نوبت اضافه کردن فلفل دلمه های رنگی و خرد شده می باشد. آن ها را اضافه کنید و ۲ دقیقه تفت دهید تا نرم شود. خامه را به همراه قارچ به مواد اضافه کنید و به مدت ۲ دقیقه هم بزنید و شعله را خاموش کنید و کنار بگذارید.

مرحله سوم:آماده سازی تاکو در فر:
فر را با دمای ۱۸۰ درجه روشن کنید. نان های لواش را روی سطح کار قرار دهید و داخل آن ها از مواد مرغ بریزید و آن ها را کنار هم داخل سینی فر بچینید و روی آن ها پنیر چدار بریزید و به مدت چند دقیقه داخل فر قرار دهید تا پنیر ها ذوب شوند و روی آن ها طلایی شود. سپس سینی را خارج کنید و آن ها را داخل ظرف مناسب سرو کنید.

مرحله چهارم :آماده سازی تاکو بدون فر:
برای تهیه تاکو در تابه، کاغذ روغنی را کف تابه قرار دهید و روی آن تاکو ها را بچینید روی کاغذ روغنی و درب قابلمه را بگذارید تا پنیر ها ذوب شوند. بعد از این که پنیر ها ذوب شدند آن ها را از تابه بیرون آورید و داخل ظرف مناسب بچینید. تاکو مرغ شما آماده است.

Chicken taco



نوش جان💙
 

بالا